Connect with us

Sport

Deszăpezire contra cronometru. Stadionul Municipal este acoperit cu zăpadă FOTO&VIDEO

Published

on

Cantitatea mare de zăpadă căzută în ultimele ore le-a dat bătăi de cap organizatorilor meciului FC Botoșani – FC SB, programat să se dispute în această seară, de la ora 20.00.

Joi dimineață, administratorul stadionului împreună cu cei de la FC Botoșani au decis să acopere terenul cu folii de protecție. Decizia s-a dovedit a fi una bună numai că în ultimele ore a nins abundent iar stratul de zăpadă de pe teren a depășit 10 centimetri. În această dimineață, în jurul orei 10.00 s-a început curățarea terenului cu câțiva angajați de la DSPSA și cu cei din cadrul clubului FC Botoșani. În două ore, nici măcar un sfert din teren nu a fost curățat.

„Eu cred că vom reuși curățarea terenului. Cu voluntarii, cu angajații FC Botoșani. Cu câteva ore înainte de joc vor aduce deținuți. Noi sperăm să eliberăm tribunele și terenul ca să se poată juca. Mai avem noi un tractoraș și un ATV cu care vom curăța aleile. Totul este să nu mai ningă pentru că nu ne putem pune cu natura. Mi-am adus aminte de ziua de 6 martie când oricât ne străduiam noi să deszăpezim, nu s-a putut face nimic. Nu ai cum să te pui cu viscolul”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani.

Reprezentanții FC Botoșani au făcut un apel la suporteri să vină la stadion și să ajute la deszăpezirea terenului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad