Connect with us

Evenimente

Mandat de arestare pentru un șofer prins cu alcoolemie de 2,20 mg/l

Published

on

La data de 13.12.2018, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile faţă de un bărbat de 55 de ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

Bărbatul a fost depistat marți de un echipaj de poliţie în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii Hudum, fără a deţine permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai mult, cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a sustras fără drept vehiculul respectiv din curtea unei societăţi comerciale. În urma recoltării probelor biologice de sânge, a rezultat valoarea de 2,20 mg/l alcool pur în sânge. El a fost reținut pentru 24 de ore iar judecătorii au decis să îl trimită în arest timp de 29 de zile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad