Connect with us

Evenimente

“În urma activităților specifice”, polițiștii botoșăneni au găsit două vaci și un cal

Published

on

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Botoșani, la data de 13.12.2018, având în vedere cercetările ce se efectuează în două dosare penale privind furtul unei cabaline şi a 5 cinci bovine, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Iaşi şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară, la 7 locaţii, dintre care 5 pe raza judeţului Botoşani şi 2 pe raza judeţului Iaşi.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 35 de ani din judeţul Iaşi au fost identificate o cabalină ( reclamată ca fiind furată în luna decembrie 2017 de pe raza localităţii Şoldăneşti) şi o bovină (reclamată ca fiind furată de pe raza localităţii Truşeşti).

Totodată, la locuinţa unui bărbat de 28 de ani din oraşul Flămânzi poliţiştii au identificat o bovină reclamată ca fiind furată de pe raza localităţii Truşeşti. Persoana în cauză se află în prezent încarcerată în Penitenciarul Botoşani, unde execută o pedeapsă pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )