Connect with us

Politica

Comunicat OFSD: Dăruind aduci bucurie

Published

on

Luna decembrie reprezintă fără doar și poate magia Crăciunului, iar fiecare copil ar trebui să aibă parte de momente și daruri de neuitat în această perioadă. Un astfel de moment a fost creat de femeile social-democrate botoșănene pentru 30 de copii din comunele Dobârceni, Havârna și Ripiceni.

Cei 30 de copii merituoși au petrecut o zi încăcată de activități în municipiul Botoșani, ziua debutând cu vizionarea unui film antrenant și amuzant la cinematograful Unirea, care le-a adus copiilor relaxare și veselie. Ulterior vizionării filmului animat, a urmat un tur al centrului municipiului, ale cărui haine de sărbătoare i-au încântat pe micii protagoniști ai zilei.

După plimbarea recreativă, copiii au ajuns la restaurant, unde au fost serviți cu mult-așteptata pizza, sucuri, ceai, dar și desert. Bunătățile servite aici, decorațiunile de Crăciun, muzica, le-au prilejuit copiilor o ocazie minunată de a petrece în mod plăcut câteva ore din timpul lor liber, de a lega noi prietenii.

Totodată, cele 30 de cadouri pe care social-democratele le-au oferit musafirilor la sfârșitul zilei, au întregit atmosfera de sărbătoare.

“Prin asemenea acțiuni femeile social-democrate consolidează o tradiție: aceea de a face o faptă bună, de a fi mai aproape de semeni, de a contribui la realizarea unor momente pline de semnificație pentru cei pentru care sunt organizate”, a declarat Mioara Jurgiu, președintele OFSD Botoșani.

Copiii au fost însoțiți și de reprezentantele social-democratelor din cele trei comune, respectiv Monica Iliescu – Dobârceni, Rodica Baltă – Havârna și Elena Cristian – Ripiceni.

Astfel de gesturi sunt înrădăcinate adânc în conștiința și în obișnuința social-democratelor, care an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă aduc bucurie în sufletele unor copii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad