Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC SB. L. Ciobotariu: “Suntem pregătiți să facem un rezultat bun” VIDEO

Published

on

FC Botoșani va întâlni duminică seara, pe stadionul Municipal, pe FC SB. Antrenorul Liviu Ciobotariu și jucătorii botoșăneni spun că sunt pregătiți pentru a înfrunta echipa lui Nicolae Dică și vor să obțină prima victorie din istorie.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că elevii săi vor fi la potențial maxim la ora jocului și că vor face un meci bun. În același timp, el a declarat că mizează pe sprijinul suporterilor și le-a cerut fanilor să  încurajeze echipa pe tot parcursul meciului.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc. Băieții sunt foarte motivați. Nu doar eu îmi doresc să câștigăm ci și jucătorii și suporterii noștri minunați. Sunt convins că o să le facem o mare bucurie dacă reușim să câștigăm. FC Botoșani nu a câștigat niciodată împotriva FC SB-ului. Va fi un joc destul de greu, întâlnim poate cea mai titrată echipă din România. O echipă puternică, o echipă foarte echilibrată în toate compartimentele. Au un moral bun, vin după o victorie și un joc foarte bun cu Viitorul. Noi jucăm acasă, suntem datori față de suporterii noștri pentru că jocul cu Poli Iași a fost foarte greu de gestionat pentru noi. Vreau să-mi felicit băieții pentru jocul de la Sepsi, au înțeles mesajul meu, au fost pregătiți să câștigăm cele trei puncte. Îi felicit pentru devotament. Sunt convins că echipa o să arate foarte bine la ora jocului, fizic și motivațional. Suntem pregătiți să facem un rezultat bun. Sunt convins că vom avea susținerea suporterilor dar trebuie să-i ajutăm și noi pe suporteri prin jocul nostru”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul le-a cerut elevilor săi să fie mai concentrați ca oricând și să nu facă greșeli. El promite suporterilor că vor vedea determinare din parte jucătorilor botoșăneni.

„Trebuie să fim foarte bine organizați, să facem cât mai puține greșeli. Când joci cu o echipă de talia FC SB-ului, orice greșeală te costă și este greu de remontat. Vă garantez că o să avem determinare și dorință de victorie. Pe lângă asta, ne mai trebuie organizare de joc. Băieții le știu, am discutat cu ei în vestiar și sunt motivați. Din puncte meu de vedere, suntem pregătiți pentru acest joc”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )