Connect with us

Evenimente

Circula haotic și a fost oprit de polițiști. I-au făcut pe loc dosar penal

Published

on

La data de 11.12.2018, un bărbat de 46 de ani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul a observat pe drumul naţional DN 29 o autoutilitară care circula haotic, constituind un posibil pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a identificat autovehiculul în cauză pe raza localităţii Hudum, acesta fiind condus de un bărbat de 55 de ani din municipiul Botoşani şi au efectuat semnal regulamentar de oprire.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că a sustras fără drept autoutilitara respectivă din curtea unei societăţi comerciale.

Totodată, întrucât acesta de afla într-o stare vizibilă de ebrietate s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad