Connect with us

AGRICULTURA

Investiție de aproape 2 milioane de lei la Stațiunea Popăuți FOTO

Published

on

După ce a scăpat de datoriile istorice, Stațiunea de Cercetare Popăuți a început să se dezvolte și facă investiții. În 2018, valoarea investițiilor este de aproximativ 3 milioane de lei din care aproape 1,2 milioane lei reprezintă investiții din veniturile proprii.

În a doua parte a acestui an, Ministerul Agriculturii a alocat Stațiunii de Cercetare Popăuți banii necesari achiziției de utilaje agricole iar de curând a fost cumpărat un tractor marca John Deere și utilajele necesare. Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, spune că la ora actuală sunt aproape toate dotările necesare pentru a lucra lucra suprafețele de teren existente.

„2018 a fost cel mai bun an al Stațiunii Popăuți din ultimele trei decenii. Am scăpat de datorii, salariile sunt plătite la zi și am făcut investiții de aproximativ 3 milioane de lei. De curând am cumpărat un tractor cu toate utilajele, investiția fiind de 1,8 milioane de lei. Ministerul Agriculturii ne-a sprijinit să realizăm această investiție iar la ora actuală avem dotările necesare pentru a lucra suprafețele de teren ale stațiunii. De anul viitor vreau să începem un program de investiții în ferma zootehnică și să modernizăm grajdurile și clădirile pe care le avem”, ne-a spus Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )