Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani 0-1. L. Ciobotariu: “Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă”

Published

on

FC Botoșani a câștigat trei puncte în deplasarea de la Sf. Gheorghe dar cel mai bun om al roș-alb-albaștrilor a fost portarul Martin Fraisl. Austriacul a avut trei-patru intervenții extraordinare și a încheiat partida fără gol primit.

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, Liviu Ciobotariu a spus că a fost o victorie cu șansă dar o victorie foarte importantă. El a fost foart inspirat cu introducerea lui Fraisl. A vrut să-i dea o șansă austriacului iar acesta a jucat foarte bine.

“În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte. Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bune, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat”, a spus Liviu Ciobotariu la Telekomsport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad