Connect with us

Sport

Golofca: „Publicul nu ne mai susţine cum ar trebui. Pot spune că ne trage în jos”

Published

on

Cătălin Golofca a marcat primul său gol în acest sezon și a adus victoria echipei FC Botoșani în meciul cu Sepsi. La finalul partidei, jucătorul botoșănean a spus că echipa nu are susținerea publicului și că de multe ori spectatorii trag în jos această formație.

Golofca spune că atât el cât și ceilalți jucători botoșăneni au fost foarte motivați înaintea meciului de la Sf. Gheorghe și erau convinși că vor obține un rezultat pozitiv.

“Astăzi am văzut un public extraordinar aici. La 1-0 pentru noi i-au încurajat tot meciul. La noi este o problemă. Când suntem conduşi acasă publicul nu ne mai susţine cum ar trebui. Pot spune că ne trage în jos cu felul lor de a fi. Sperăm să ne încurajeze în meciul următor, avem un meci acasă cu cea mai titrată echipă din România şi sperăm să ne ajute să luăm cele trei puncte. Am marcat după mult timp şi sunt fericit. Am muncit foarte mult pentru acest gol şi mă aşteptam să vină mai repede. Aşa a fost să fie, sunt fericit că am marcat şi că am luat cele trei puncte pe un teren destul de greu. Nu ne-am gândit că vom pierde astăzi în niciun moment”, a spus Cătălin Golofca, la Telekom Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad