Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani. L. Ciobotariu: Suntem răniți în orgoliu. Am nevoie de gladiatori

Published

on

După înfrângerea de pe teren propriu cu Poli Iași, antrenorul Liviu Ciobotariu a anunțat că singurul obiectiv pentru meciul cu Sepsi este obținerea celor trei puncte

Partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani este programată să se joace mâine de la ora 17.30. Înaintea acestui joc, Sepsi este pe locul 7 cu 27 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, iar FC Botoșani este pe 10 cu 20 de puncte. În cazul unei victorii, FC Botoșani va urca pe locul 9 iar în cazul unei înfrângeri va rămâne pe aceeași poziție.

„Este un examen important pentru noi pentru că avem de luat o revanșă. Suntem datori față de suporterii noștri și vrem să recuperăm punctele pierdute acasă cu Iași. Jucătorii sunt conștienți de importanța jocului și important este să mergem cu încredere la Sf. Gheorghe chiar dacă întâlnim o formație bună, o echipă puternică. Am vorbit mult cu jucătorii mei și le-am spus că la Sepsi am nevoie de gladiatori, de caractere pentru acest joc. Suntem răniți în orgoliu și vreau să facem un joc foarte bun pentru a câștiga acest meci. Știm că va fi un meci de luptă însă vom fi pregătiți și nu vom mai repeta greșelile din meciul cu Iași pentru a obține un rezultat pozitiv. Ideal ar fi să ne întoarcem cu toate cele trei puncte puse în joc din această deplasare”, a spus Liviu Ciobotariu.

Partida dintre Sepsi și FC Botoșani va fi arbitrată de Adrian Cojocaru din Galați. Asistenți vor fi: Octavian Șovre din satu Mare și Valentin Avram din București.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )