Connect with us

Sport

L. Ciobotariu și-a băgat jucătorii în ședință: „Ca să câștigi un joc, trebuie să joci fotbal”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani este nemulțumit de atitudinea pe care au avut-o elevii săi în prima repriză a meciului cu Poli Iași. Atât la pauză cât și la finalul meciului, tehnicianul și-a băgat jucătorii în ședință.

Liviu Ciobotariu spune că elevii săi au făcut inexplicabil pasul înapoi la scorul de 1-0 și le-au permis ieșenilor să controleze partida, să-și creeze ocazii și să marcheze.

„Vreau să felicit oaspeții pentru victorie. A fost un meci disputat, chiar dacă nu am avut posibilitatea să pregătim așa cum ne-am fi dorit acest joc. Sunt dezamăgit de prima repriză. Am și discutat cu jucătorii la pauză, și după joc. La 1-0 puteam să ne desprindem, să facem 2-0 prin Golofca. Apoi ne-am retras, nu am reușit să avem posesie, am jucat numai mingi la întâmplare. La pauză le-am spus că așa nu putem câștiga un joc. Trebuie să jucăm, să arătăm… A doua repriză a fost mai echilibrată, am avut posesie mai bună, am încercat să desfacem adversarul, am schimbat și sistemul din 4-2-3-1 în 4-3-3. Pe final am încercat să jucăm cu două vârfuri dar nu am reușit să avem ocazii bune. Nu am avut luciditate… Am luat două goluri care puteau fi evitate. Două neatenții. Mergem în continuare, mai sunt foarte multe etape de jucat. Trebuie să ne revenim, nu astăzi s-a terminat campionatul”, a spus Liviu Ciobotariu care a mai precizat.

„Eu sunt dezamăgit de prima repriză. Avem 1-0, putem face 2-0, după care ne retragem și nu mai jucăm nimic 25-30 de minute. Ca să câștigi un joc, trebuie să joci fotbal. Dacă era pe final, înțelegeam. Este greu de digerat o înfrângere acasă, în derby-ul Moldovei”, a mai afirmat tehnicianul.

Poli Iași a câștigat derby-ul Moldovei cu scorul de 2-1 și a depășit pe FC Botoșani în clasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad