Connect with us

Cultura

Trei copii din Botoșani pe podiumul festivalului internațional “Eu vreau să fiu o stea” FOTO

Published

on

În perioada 30 noiembrie-2 decembrie 2018, s-a desfășurat la Tg. Neamț Festivalul Internațional de muzică pentru copii si adolescenți “Eu vreau să fiu o stea”.

Orașul Botoșani s-a întors cu premii importante, iar micii artiști au ridicat din nou urbea noastră pe podium. Astfel, Denisa Franț a câștigat premiul I la categoria 9 ani, muzică românească, Tiana Cilibiu s-a întors cu 3 premii – premiul I la categoria Melodii de iarnă, premiul al II-lea la categoria Melodii în limba română, premiul al II-lea la categoria Repertoriu Internațional.

Ea a primit invitația de a participa la Festivalul Internațional  “Bled Golden Microphone” 2019 din Slovenia. Mădălina Nichiteanu a câștigat premiul al III-lea la categoria Melodii de iarnă, premiul al III-lea la categoria Muzică Internațională și premiul special pentru categoria Desen tematic festival.

Juriul festivalului a fost reprezentat de personalități din lumea muzicii din România: Viorel Gavrila, compozitor, Marcel Iorga, compozitor, Dana Blanariu, profesor canto, Claudiu Bulete, compozitor, Sandi Vovk, organizator concursuri Slovenia, Ionut Gugiu, directorul Casei de Cultura Tg. Neamț și Bibi, cântăreață.

Copiii câștigători se pregătesc in cadrul Asociației CHEIA SOL Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )