Connect with us

Sport

Astra – FC Botoșani 1-1. Primul punct pe terenul giurgiuvenilor

Published

on

Astra – FC Botoșani se anunța un meci în care gazdele erau favorite. Astra avea victorii pe linie în meciurile de pe teren propriu cu FC Botoșani. Este antrenată de Costel Enache, un antrenor care îi cunoaște foarte bine pe jucătorii botoșăneni. În plus, FC Botoșani a mers la Giurgiu fără mai mulți titulari.

În prima repriză nu s-a văzut prea mare diferență între cele două echipe. Astra a avut inițiativa dar fără mari ocazii la poarta unui Eduard Pap care a fost ezitant. Echipa lui Liviu Ciobotariu a fost preocupată mai mult să nu primească gol iar după 45 de minute era 0-0.

În debutul părții secunde, Cestor marchează pentru gazde dar golul este anulat pentru ofsaid. În minutul 55, căpitanul Andrei Burcă marchează cu capul și FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Astra iese mai mult la joc, pune presiune pe defensiva botoșăneană și în minutul 74 reușește egalarea. Laurențiu Buș a șutat, Pap a respins în față iar Belu a împins mingea în poartă.

Pe finalul jocului, botoșăneni nu au mai încercat să revină la conducere ci s-au mulțumit cu un punct. Era și greu să emită pretenții în condițiile în care Fabbrini a fost singurul jucător din ofensivă care și-a făcut treaba. Ongenda, Golofca și Roman au pierdut aproape toate mingile și nu le-au dat nicio emoție fundașilor giurgiuveni. În al treilea minut al prelungirilor, Neluț Roșu a avut o mare ocazie de gol dar a trimis puțin pe lângă poartă. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar FC Botoșani obține primul punct pe terenul celor de la Astra.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad