Connect with us

Politica

Șoptică a început să o promoveze pe Magda prin județ. Mai nou vorbește și pe scenă VIDEO

Published

on

Magda Roman, mâna dreaptă a președintelui PNL Botoșani, Costel Șoptică, tinde să devină Roxana Anușcă 2. A fost promovată în funcția de consilier județean iar unii liberali spun că aceasta va primi cadou un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2020.

De ceva vreme, Magda Roman este nelipsită de la acțiunile organizate de primarii PNL. Vine împreună cu senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani. Dacă până acum stătea pe lângă scenă și îi făcea poze liderului PNL, între timp, de când e și consilier județean, Magda a prins curaj. La Ștefănești, Magda Roman a urcat pe scenă alături de Șoptică și chiar a și vorbit. Nu prea mult. A fost scurtă și la obiect. Costel și Magda au fost singurii politicieni prezenți la acest eveniment.

Liderul PNL le-a transmis sutelor de oameni veniți la spectacol că trebuie să fie mândri deoarece el vine des în orașul Ștefănești. „Am fost și ieri dar am preferat să revin astăzi să vă spun din nou La mulți ani România! La mulți ani români! La mulți ani dragi cetățeni din Ștefănești! Trebuie să fiți bucuroși și mândri. Eu ajung în Ștefănești destul de des”, le-a spus Șoptică oamenilor prezenți la spectacolul organizat de primărie.

Deși s-a ocupat personal de organizarea evenimentului, primarul Florin Buțura nu a dorit să țină vreun discurs pentru a nu se interpreta că își face imagine. El a avut o prezență discretă și nici nu intenționa să urce pe scenă dar a făcut-o pentru că a venit Șoptică. În schimb, Magda Roman abia aștepta să primească microfonul și să transmită și ea un mesaj. Nu a vorbit prea mult. În 5 secunde a terminat. Dar important este că a văzut-o lumea.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad