Connect with us

Administratie

Două zile cu spectacole de Centenar. Plăieșii și Fetele din Botoșani au încălzit atmosfera la Ștefănești FOTO&VIDEO

Published

on

Pe 1 și 2 Decembrie, Primăria și Consiliul Local Ștefănești au organizat un eveniment dedicat Zilei Naționale a României. Au fost două zile cu spectacole și acțiuni culturale în care oamenii s-au distrat și au urmărit unii artiști foarte apreciați în județul Botoșani.

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, a decis ca anul acesta, principala manifestare culturală și artistică să fie de Ziua Națională a României. Pe 1 și 2 decembrie a organizat două spectacole cu artiști de muzică populară, două zile în care au venit sute de oameni, chiar dacă termometrul arăta -8 grade. Cei mai mulți au venit să vadă Ansamblul Plăieșii din Republica Moldova. Parcarea de lângă sediul primăriei s-a umplut în momentul în care Plăieșii au urcat pe scenă. Oamenii au cântat, au dansat și au uitat de frigul de afară. Foarte apreciate au fost și Fetele din Botoșani. Au început cu un cântec patriotic lansat înaintea Centenarului și au continuat cu mai multe piese proprii. Nu a lipsit celebra melodie Hai la Botoșani care a devenit cunoscută în toată România.

În cele două zile de spectacole, pe scena din Ștefănești au mai urcat Constantin Bahrin, Dan Doboș, Alexandra Plămadă, câteva ansambluri și câțiva copii talentați.

Potrivit primarului Florin Buțura, evenimentul a fost organizat în mare parte cu bani din sponsorizări și cu o contribuție mică din bugetul local.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )