Connect with us

Economic

Eveniment de amploare la 25 de ani de la înființarea companiei Prodalcom. Noua Voronskaya a fost lansată în patru variante FOTO&VIDEO

Published

on

Una dintre cele mai cunoscute companii din județul Botoșani a împlinit 25 de ani de activitate, 25 de ani în care s-a dezvoltat și a ajuns să realizeze produse care acum se vând în toată țara și chiar în țări importante din Europa precum Franța, Spania sau Italia.

În urmă cu 25 de ani, Cornel Șfaițer și Nicu Catană, doi prieteni din copilărie, au decis să înceapă un business în județul Botoșani. Au început cu aproximativ 30 de angajați iar acum sunt peste 200. Compania Prodalcom  a rezistat pe piață într-o perioadă nu tocmai ușoară. În timp ce alte firme producătoare de alcool din județul Botoșani și din zona Moldovei intrau în faliment iar patronii lor erau anchetați pentru evaziune fiscală, Cornel Șfaițer și Nicu Catană reușeau să dezvolte compania Prodalcom, să facă investiții și să scoată pe piață vodca Voronskaya, care ulterior urma să devină un brand. Celor doi li s-a alăturat Dan Ursu, care a pus umărul la ridicarea companiei. Apoi a apărut pentru o perioadă vodca Ștefan cel Mare, o vodcă de calitate superioară dar producția a fost sistată deoarece a venit criza iar pe piață se căutau produsele ieftine. Pe lângă cele două produse, Prodalcom a mai scos pe piață vodca Vorona, Condor sau Afinata Vorona. La ora actuală, produsele realizate de Prodalcom se comercializează în toate județele din România, se găsesc în supermarketuri și mai nou au intrat pe piețele din Franța, Italia sau Spania.

Spectacol aniversar cu sute de invitați

La 25 de ani de la înființare, Cornel Șfaițer, Nicu Catană și Dan Ursu au vrut să realizeze un eveniment de amploare. Au invitat o parte dintre angajații și colaboratorii companiei, au invitat oficialitățile județului, parlamentarii și oamenii de afaceri. Printre aceștia s-au numărat Tonino Boldea, Paul Tomescu, Mihai Vrăjitoru, Dumitru Balan, Ciprian Bidașcă sau Alex Vrăjitoru.

Evenimentul a fost prezentat de Daniel Buzdugan iar trupa Feelings a întreținut atmosfera și i-a făcut pe invitați să danseze și să se distreze până după miezul nopți. În primul minut al zilei de 1 Decembrie s-a cântat: La mulți ani! La mulți ani România! La mulți ani Prodalcom!

În centrul atenției au fost oamenii Prodalcom, cei care au contribuit la dezvoltarea acestei companii. Au fost premiați angajații cu 20 și 25 de ani vechime. Sunt persoane care după mai bine de două decenii la Prodalcom, au ieșit la pensie dar au dorit să mai lucreze. Au fost premiați directorii companiei, de la directorul economic care are 15 ani vechime la Prodalcom, până la Gabriel Sănduc, directorul de marketing, cel care s-a ocupat organizarea acestui eveniment de amploare.

Noua Voronskaya în trei sortimente

La 25 de ani era nevoie de ceva nou. Un produs de bună calitate și un ambalaj care să atragă cumpărătorii. Cornel Șfaițer, împreună cu asociații și șefii companiei au decis să scoată pe piață noua Voronskaya. Este vorba de un produs în patru variante: Classic, Organic, Platinum și o ediție limitată. Cele patru sticle au fost prezentate pentru prima dată luna trecută la Târgul SIAL Paris iar pe 30 noiembrie 2018 a avut loc lansarea oficială în Botoșani și România. Voronskaya Classic, Organic și Platinum va apărea luna această pe rafturile magazinelor și supermarketurilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad