Connect with us

Educatie

Elevii Școlii nr. 17 Botoșani au donat fructe și legume centrului de plasament Prietenia

Published

on

„Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, activitate desfășurată în data de 23 noiembrie 2018, de elevii Școlii Gimnaziale Nr.17, Botoșani, a avut ca  scop încurajarea participării la acțiuni de voluntariat, precum şi creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale.

Voluntarii însoțiți de profesorii: Laura Daniela Gavrilaş, Adelina Nacu și Maria Achilăriței, au dăruit copiilor din Centrul de Plasament ”Prietenia”, din cadrul DGASPC Botoșani, fructe și legume.

Am  fost întâmpinați cu zâmbete, veselie şi îmbrăţişări călduroase din partea beneficiarilor şi ne-a bucurat faptul că timp de câteva zeci de minute am putut petrece alături de aceşti copii clipe minunate.

Activitatea nu ar fi putut avea loc fără sprijinul elevilor, părinților și cadrelor didactice, care au dat dovadă de solidaritate, bunătate și prețuire față de copiii aflați în dificultate.

Ne-a onorat prezenţa d-nei inspector, Adina Maria Lupaşcu, căreia îi mulţumim pentru susţinere, implicare şi ajutor.

Activitatea  face parte din planul de acțiuni din cadrul Strategiei Naționale de Acțiuni Comunitare (SNAC), derulată de instituţiile partenere pe perioada anului şcolar 2018-2019.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad