Connect with us

Politica

Album cu 100 de fotografii din județul Botoșani, lansat de deputatul Cristian Achiței VIDEO

Published

on

În urmă cu mai bine de o lună, deputatul PNL Cristian Achiței a lansat o provocarea botoșănenilor. Le-a solicitat să trimită fotografii reprezentative din orașele sau comunele în care locuiesc și a promis că va realiza un album.

Locuitorii județului Botoșani au răspuns pozitiv și au început să fotografieze de la sediile primăriilor, la cămine culturale, biserici, monumente, lacuri sau peisaje. 100 de fotografii au fost selectate și incluse într-un album pe care deputatul Cristian Achiței l-a lansat astăzi. În primă fază, albumul apare în varianta online iar la începutul anului viitor va fi și în varianta tipărită.

„Mă bucur că am reușit împreună cu colegii mei de cabinetul parlamentar și oamenii din județul Botoșani, să finalizăm Album Centenar – Iubesc județul Botoșani. Sunt 100 de fotografii selectate din câteva sute trimise de zeci de botoșăneni. Mă bucur că am putut să facem un proiect special de Centenar, să avem o interacțiune cu cetățenii județului. Ne-am dorit ca ei să fie implicați în acest proiect. Eu îl consider un proiect al tuturor botoșănenilor. Au existat doar două condiționalități. Să fie 100 de fotografii pentru că suntem în An Centenar și să fie reprezentată prin cel puțin o fotografie fiecare unitate administrativ teritorială din județul Botoșani. Cel două municipii, cele cinci orașe, cele 71 de comune și județul Botoșani. Îmi doresc ca acest album să ajute la promovarea județului Botoșani. Vom lansa albumul pe rețelele de socializare, vom pregăti o expoziție cu toate aceste fotografii și sper ca la începutul anului viitor să avem albumul tipărit”, a spus deputatul Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad