Connect with us

Administratie

Primarii de comune din România și Moldova au sărbătorit Centenarul printr-un meci de fotbal pe Cluj Arena FOTO&VIDEO

Published

on

Naționalele primarilor din România și Republica Moldova s-au reîntâlnit astăzi, pentru un nou meci de fotbal. Partida s-a încheiat la egalitate, la fel ca în tur.

Pe 16 septembrie, naționala primarilor din România a jucat un meci de fotbal împotriva echipei similare din Republica Moldova. Meciul s-a jucat la Chișinău și s-a încheiat la egalitate, scor 5-5. La finalul partidei, primarii din cele două țări s-au decis joace returul în România. Au ales stadionul Cluj Arena iar astăzi după amiază, s-au întâlnit pentru un nou meci de fotbal. Moldovenii au deschis scorul dar tricolorii au egalat prin Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica (Cluj), fost jucător la Baia Mare, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara și Corona Brașov. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Inițiatorul acestei acțiuni a fost Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla și totodată președintele Asociației Comunelor din România, Filiala Botoșani. Din naționala României au făcut parte primari din Cluj, Sibiu, Caraș Severin, Maramureș, Alba, Olt, Giurgiu, Neamț și Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad