Connect with us

Sport

FC Botoșani – CSU Craiova 2-1. SE PĂSTREAZĂ TRADIȚIA / GALERIE FOTO

Published

on

Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a FC Botoșani, reușind să se impună cu scorul de 2-1 în fața formației CSU Craiova. Diego Fabbrini și Lorand Fulop au marcat cele două goluri ale botoșănenilor.

Începutul meciului a fost unul modest, cu două echipe preocupate mai mult de defensivă. Prima șansă de gol vine în minutul 16, Dimitrov trece ușor de Dumitraș, centrează dar mingea reluată de Koljic este deviată în corner. Patru minute mai târziu, Golofca centrează de pe dreapta, Fulop îi trimite lui Roman dar atacantul împrumutat de la CSU Craiova șutează peste poartă din 6 metri.

FC Botoșani reușește deschiderea scorului în minutul 25 prin italianul Diego Fabbrini. Mingea a circulat pe traseul Karaboue – Fulop – Fabbrini, italianul a pătruns în careu și a marcat un eurogol.

În minutul 35, scorul devine 2-0. Lorand Fulop a marcat cu capul din șase metri.

Cu trei minute înainte de pauză, Dumitraș este schimbat cu Chitoșcă. Fundașul stânga al FC Botoșani s-a accidentat și a cerut schimbare. Bancu șutează din marginea careului dar mingea trece mult peste poarta lui Pap. Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar FC Botoșani a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.

Oltenii încep mai bine partea secundă și controlează jocul. Cicâldău execută o lovitură liberă dar Pap respinge în corner. În minutul 59, Fulop are șansa de a marca pe contraatac dar mingea șutată din marginea careului trece puțin pe lângă bară.  Oaspeții au șansă de gol în urma unei mingi trimise de Papa către Pap dar goalkeeperul botoșănean a reuși să respingă.

Ploaia s-a transformat în ninsoare. În minutul 70 , Roman rămâne singur cu portarul oaspeților dar are o execuție foarte slabă. Bancu este și el aproape de gol dar Pap este într-o zi bună.

În minutul 78, CSU Craiova reduce din diferență. Alex Mateiu marchează cu capul în urma unui corner. Dominarea oltenilor continuă, Colli șutează dar Pap are încă o intervenție foarte bună. Dimitrov pătrunde pe dreapta și șutează în plasa laterală.

Oltenii au dominat finalul partidei dar FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 și părăsește zona retrogradării

………..

Vreme potrivnică fotbalului. La Botoșani plouă iar termometrul arată 0 grade. În tribune sunt foarte puțin spectatori.

edh

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad