Connect with us

Administratie

După ce și-au bătut joc de prima deszăpezire, șefii Urban Serv ne anunță că au material antiderapant

Published

on

Conducerea societății Urban Serv Botoșani dă dovadă în continuare de amatorism și aroganță față de botoșănenii. Nu au fost în stare să intervină la prima ninsoare mai serioasă din această iarnă, străzile și trotuarele au fost aproape impracticabile iar acum ei trimit comunicate de presă în care nu spun aproape nimic.

În cursul zilei de astăzi am primit un comunicat de presă  prin care Urban Serv anunță că are material antiderapant. Nu știm pentru cât timp. O zi, două zile, o săptămână, o lună?

„Având în vedere declarațiile apărute în mass-media urmare a primei zile de ninsoare din iarna 2018-2019, făcute de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Botoșani, declarații care aduc prejudicii credibilității activității societății, informăm cetățenii municipiului că societatea are încheiate contracte de furnizare pentru toate materialele necesare intervenției pe timp de iarnă: clorură de sodiu (sare), clorură de calciu, nisip, având asigurate stocurile necesare intervențiilor”, precizează șefii Urban Serv în comunicatul de presă.

Ca și cum toți botoșănenii ar fi proști și nu au văzut ce s-a întâmplat, șefii Urban Serv ne anunță că ei și-au făcut bine treaba.

„Chiar și în situația la care se face referire, societatea a intervenit atât pe perioada ninsorii (a nins aproximativ 16 ore consecutiv), cât și imediat după încetarea ei, astfel încât într-un interval optim de timp, străzile și trotuarele erau ”la negru”. În pofida intențiilor de destabilizare a societății și de defăimare a ei pe criterii politice, Urban Serv SA Botoșani își va îndeplini obligațiile față de cetățenii municipiului, fără a ține cont de pozițiile publice adoptate de anumite instituții sau persoane”, se mai precizează în comunicatul semnat de CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE.

Este o atitudine sfidătoare a conducerii Urban Serv, la adresa botoșănenilor care plătesc o taxă foarte mare de salubritate. Din această taxă, domnii de la Urban Serv își încasează lefuri mai mult decât decente și ar trebui să presteze niște servicii pentru cetățeni. Lefurile le încasează dar când vine vorba de serviciile prestate, acestea sunt de proastă calitate. Vedem cum s-a făcut prima deszăpezire, vedem mizeria din oraș, vedem rampele pline cu gunoi, vedem haos în piețe și cimitire. Le vedem chiar dacă domnii din conducerea Urban Serv cred că noi nu le vedem.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad