Connect with us

Administratie

Comuna din județul Botoșani unde la fiecare poartă este câte un steag tricolor

Published

on

Fiecare comunitate locală încearcă să sărbătorească într-un mod mai special Centenarul. Se organizează tot felul de spectacole și manifestări culturale, se decorează instituțiile, se oferă cetățenilor fasole cu cârnați.

Cu câteva zile înainte de 1 Decembrie, Primăria comunei Vf. Câmpului a început să împartă cele 1500 de steaguri cumpărate. Practic, la fiecare gospodărie locuită va exista, într-un loc vizibil, câte un steag al României.

Ideea îi aparține Mariei Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, care în An Centenar a organizat mai multe acțiuni culturale și care săptămâna viitoare va sfinți un monument refăcut cu bani de la Ministerul Culturii.

„Este o acțiune făcută din sentimentul patriotic pe care eu îl am și în insuflu multora. Am cumpărat 1500 de steaguri și le-am distribuit la toate gospodăriile locuite din comună. Ideea mi-a venit în urmă cu mai multe luni. În luna mai am mai avut o acțiune în care l-am omagiat pe academicianul Alexandru Zub care este din comuna Vf. Câmpului. La acea acțiune am împărțit stegulețe copiilor. Pentru că veneau oamenii îmi cereau steaguri, m-am gândit să le ofer în preajma Zilei Naționale a României câte un drapel. Eu m-am bucurat că oamenii își doresc să pună steagurile în locuri vizibile și au grijă de ele. Am 1500 de gospodării locuite și am pregătit 1500 de steaguri”, ne-a spus Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad