Connect with us

Administratie

Urban Serv a făcut licitație pentru 500 de tone de sare deși avea nevoie de 1800 de tone: „Dintr-o dată crește sare la Adâncata…”

Published

on

După ce au gafat nepermis la prima ninsoare din acest an, șefii Urban Serv par să fi rezolvat pe termen scurt problema materialului antiderapant. Necesarul de sare estimat pentru deszăpezirea municipiului este de 1800 de tone iar șefii Urban Serv au cumpărat doar 500 de tone.

Primarul Cătălin Flutur spune că este pentru prima dată când Urban Serv nu își asigură stocul necesar de sare pentru tot sezonul rece. Ba mai mult, edilul s-a arătat mirat că Urban Serv nu a cumpărat sare de la vreo salină ci de la un intermediar.

„S-a găsit sare. A venit o mașină cu sare. Necesarul e de 1800 de tone. Eram toți aici când ni s-a spus că necesarul e de 1800 de tone. Nu am înțeles de ce au făcut licitație pentru 500 de tone. Se face pentru toată cantitatea. Niciodată nu s-a făcut altfel. Nu mai spun că dintr-o dată crește sare la Adâncata. Logic este să iau sare direct de la salină, de la producător. Iernile trecute au fost blânde și mă gândeam că au în stoc. S-a consumat, asta este. Dacă tot am făcut o licitație, de trei ori repetate, de ce am luat 500 de tone”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad