Connect with us

Sport

Trei echipe din România și două din Italia sunt interesate de Ongenda. El vrea la AC Milan

Published

on

FC Botoșani s-ar putea despărți în această iarnă de cei mai tehnici jucători din lot. Diego Fabbrini și Hervin Ongenda sunt urmăriți de mai multe cluburi atât din România cât și din străinătate.

Potrivit DigiSport, francezul Hervin Ongenda (23 ani) este dorit de CFR Cluj, FC SB și CSU Craiova, cele trei echipe care se luptă pentru titlu în acest sezon. De asemenea, fostul jucător de la PSG mai este urmărit de alte două cluburi din Italia.

Reputatul jurnalist italian Gianluca DiMarzio scrie că și alte două formații din Serie A, Spal și Udinese, ar fi interesate de serviciile lui Ongenda. Fotbalistul și-ar dori, însă, un transfer la AC Milan.

“Renașterea lui Ongenda abia a început. Fotbalistul care poate evolua pe orice post în ofensivă strălucește acum la FC Botoșani. Are două goluri și un assist, dar a contribuit la majoritatea reușitelor echipei sale. Acum e considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Steaua, CFR și Craiova au bătut deja la ușa celor de la Botoșani pentru un transfer în ianuarie, dar visul fotbalistului este să joace în Serie A. Deja două echipe din Italia, Spal și Udinese, îl monitorizează îndeaproape.

În mintea lui Ongenda este Milanul lui Leonardo, fostul său director sportiv de la PSG.”, scrie Gianluca DiMarzio.

Ongenda este descris elogios de către cei de la Fox Sports“Este cel mai bun fotbalist din Liga 1, un jucător cu adevărat inteligent și cu un talent înnăscut, mult peste medie”.

În vârstă de 23 de ani, Hervin Ongenda a mai evoluat până acum la PSG, Bastia, PEC Zwolle și Murcia. El a bifat până acum 13 partide în Liga 1, în care a reușit două goluri și un assist. Ongenda are contract cu Botoșani până în 2020.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )