Connect with us

Sport

Un titular al FC Botoșani ar putea pleca în iarnă: „Am primit oferte din Grecia, din Arabia. Și CFR s-a interesat de el”

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani ar putea da încă o lovitură. Un jucător venit în urmă cu aproape trei luni la FC Botoșani ar putea pleca în pauza de iarnă. Impresarul lui a anunțat că are trei oferte din Grecia, Arabia și de la CFR Cluj.

Atacantul Diego Fabbrini (28 ani) a semnat la începutul lunii septembrie la FC Botoșani. Chiar dacă nu și-a ajutat prea mult echipa, italianul a ieșit în evidență prin calitățile pe care le are și deja au apărut oferte.

“Am spus că va fi printre cei mai buni din Liga 1 și cred că acest lucru se apropie de adevăr. Am avut o discuție cu Steaua pentru el. M-am întâlnit cu MM și Dică. Dică m-a întrebat câte goluri a dat în Italia și eu i-am spus «Nicolae, tu câte goluri ai dat în Italia?»

E o diferență mare între ligi. Ia-l pe Gnohere și du-l în Anglia, nici n-ar apuca să joace. Deja am oferte pentru Fabbrini, există interes din România, am primit oferte din Grecia, din Arabia. Și CFR s-a interesat de el, m-a sunat Daniel Stanciu”, a dezvăluit Florin Manea, la GSP LIVE.

Diego Fabbrini a semnat pe un an cu FC Botoșani, cu posibilitatea de prelungire până în vara anului 2020.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad