Connect with us

Administratie

MOTIVUL TRAFICULUI DE COȘMAR. Urban Serv a scos primele utilaje abia la 8.30

Published

on

Starea dezastruoasă a străzilor din municipiul Botoșani se datorează faptului că angajații Urban Serv au intervenit foarte târziu. Potrivit directorului general al societății, abia la 8.30 au ieșit primele mașini de deszăpezire.

Se știa încă de sâmbătă că în noaptea de duminică spre luni va începe să ningă și cu toate acestea, șefii Urban Serv au fost luați prin surprindere. Prima intervenție s-a făcut când deja era formată gheața pe străzile municipiului.

„Se intervine, se dă cu sare. Pentru azi și mâine avem sare. Am găsit sare. Sperăm ca astăzi să îndepărtăm toată gheața. La ora 8.30 au ieșit șase mașini, trei pentru trotuare și trei la stradă. Văzând că cei care aveau atributul nu au dat dispoziție, am dat eu dispoziție să se intervină. Am luat măsuri. Cineva trebuia să-și facă treaba. Acum am suplimentat numărul de mașini la stradă, la șapte”, ne explică Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv.

Mai grav este că șefii Urban Serv nu au fost în stare nici măcar să-și asigure stocul minim de material antiderapant. Când au văzut că ninge, ei au început să caute sare pe la diverse societăți.

„Aveam o cantitate mai mică. Am făcut rost de diferența de cantitate. Port discuții și cu o altă societate care să-mi dea o anumită cantitate de sare. De obicei rămânea de pe un an pe altul material antiderapant. Nu m-am ocupat eu ca director general de achiziții, am preluat toată problema pe 15 octombrie. Am avut două licitații, una a fost anulată. Astăzi avem deschiderea la a treia licitație. Între timp, eu am făcut rost de sare. Cel târziu joi o să primim sarea noastră”, a mai afirmat Drelciuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad