Connect with us

Administratie

Deszăpezire în bătaie de joc făcută de Urban Serv VIDEO

Published

on

Prima ninsoare mai serioasă i-a luat prin surprindere pe șefii Urban Serv. Deși se știa de sâmbătă că Botoșaniul va fi în COD GALBEN, șefilor și angajaților Urban Serv nu le-a păsat. Ei erau în week-end și nu s-au pregătit în niciun fel de intervenție.

Ninsoarea de noaptea trecută și din prima parte a acestei zile a dus la un trafic de coșmar pe străzile municipiului. Pe bulevardul Mihai Eminescu și strada Primăverii s-a format gheață, semn că angajații Urban Serv nici nu au trecut pe acolo. Gheață este și în sensurile giratorii din municipiu, unde teoretic ar fi trebuit să se intervină încă de la prima oră a dimineții. Nici la intrările în municipiu nu s-a intervenit absolut deloc  în prima parte a zile. Dacă temperatura ar fi fost cu patru-cinci grade mai scăzută, era imposibil de urcat dinspre Suceava, Răchiți ori Lebăda.

Cât despre alei sau străzi secundare, șefii Urban Serv nici nu s-au gândit să intervină. Ei nu au fost în stare să deszăpezească străzile principale astfel încât să se circule în condiții cât de cât normale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad