Connect with us

Sport

FC Botoșani a câștigat cu 4-1 amicalul cu Zimbrul Chișinău GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani a jucat astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul Mecanex, un amical împotriva formației Zimbrul Chișinău. Noul antrenor al FC Botoșani a stat pe marginea terenului și i-a urmărit pe jucători.

FC Botoșani a jucat în prima repriza cu: Pap – Patache, Miron, Chindriș, Chitoșcă – Rodriguez, E. Papa – Golofca, Ongenda, Fabbrini – Trujic.

Prima repriza a fost controlată de FC Botoșani care a marcat de două ori prin Trujic (15) și Miron (37). Pentru oaspeți a marcat Dan Pâsla în minutul 30.  În afara celor două goluri, jucătorii botoșăneni și-au mai creat câteva ocazii de a marca iar atitudinea lor a fost diferită față de ultimele meciuri. Au fost mai agresivi în joc și au încercat să-i demonstreze lui Liviu Ciobotariu ca merită să joace.

La pauză, antrenorii de la FC Botoșani au schimbat toți jucătorii din compartimentul ofensiv. Echipa care a început partea secunda: Fraisl – Dumitraș, Miron, Chindriș, Chitoscă – Rodriguez, E. Papa – Corban, Fulop Florescu – Brekalo

Fundașul George Miron a majorat avantajul gazdelor în debutul reprizei secunde după care a fost un joc de luptă. Cu două minute înainte de final, Andrei Dumitraș a marcat de la aproape 60 de metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru FC Botoșani.

În această partidă nu au jucat Karaboue și Roman, ambii cu probleme medicale. De asemenea, au lipsit Soiledis, Oaidă și Pițian care sunt de mai mult timp accidentați.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad