Connect with us

Sport

Valeriu Iftime a dezvăluit de ce a schimbat antrenorul: Îmi era frică de o reacție a publicului în meciul cu Craiova

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani a decis să-l înlocuiască pe Costel Enache cu un alt antrenor pentru a evita un conflict cu suporterii. După rezultatele slabe din ultima perioadă, Valeriu Iftime era convins că la meciul cu CSU Craiova se va striga din nou demisia.

„Îmi era frică de o reacție a publicului în meciul cu Craiova. O stare de energie negativă, tot stadionul să strige demisia. Deși nu cred că e doar la antrenor. Pentru mine, schimbarea antrenorului nu este o soluție de viitor, mai ales în timpul campionatului. Mie mi-a fost frică de următorul meci. Nu pot să mă joc cu publicul foarte mult. Orice cădere în clasament ar fi fost sută la sută vina antrenorului și nu e așa”, a spus Valeriu Iftime, adăugând:

„Pentru mine, fotbalul nu este un business. Nu fac fotbal ca să câștig bani sau să fac imagine. Fotbalul este pentru spectatori. Dacă spectatorii sunt nemulțumiți, degeaba jucăm fotbal. Mi se pare foarte clar. Nu am știut nicio secundă dacă are sau nu ofertă. M-aș bucura să aibă oferte pentru că e un specialist bun. E treaba lui unde pleacă. Marți după amiază am hotărât să caut un antrenor. Costel a zis de câteva ori: nu am mesaj pentru oamenii ăștia”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad