Connect with us

Sport

Liviu Ciobotariu a semnat cu FC Botoșani: „Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România. Am venit foarte motivat” VIDEO / UPDATE

Published

on

Liviu Ciobotariu se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate în care a antrenat în zona arabă. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a anunțat că s-a decis să schimbe antrenorul după meciul cu Hermannstadt. A făcut o listă cu mai mulți antrenori iar miercuri l-a contactat pe Liviu Ciobotariu.

„Eu nu am avut un război cu niciun antrenor până acum. De obicei, când am schimbat antrenorii, eu nu am fost la Botoșani. Am avut o listă de mai mulți antrenori, am luat antrenorii care sunt în România și care au fost la Liga 1 și care acum nu sunt sub contract. Sunt vreo 5-6. După care am luat antrenorii care sunt pe primele patru locuri în liga 2. Pe Liviu cred l-am sunat și acum patru-cinci ani când l-am schimbat pe Leo, după care a doua oară era plecat din țară. Dintr-o întâmplare fericită am aflat că nu are contract acum, i-am făcut o ofertă și a spus da”, a declarat Valeriu Iftime.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a revenit acum două săptămâni din zona arabă și spune că nu se aștepta să primească atât de repede o ofertă din România. El a declarat că este foarte motivat și vrea să scoată echipa FC Botoșani din criză.

„Am fost surprins. Acum două săptămâni am venit din Arabia Saudită. Am fost plăcut surprins și vreau să mulțumesc conducerii clubului FC Botoșani și domnului Iftime pentru că mi-a acordat această încredere. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absență de trei ani și jumătate. Am venit foarte motivat. Am acceptat imediat să vorbesc cu domnul Iftime de preluarea echipei. Sunt bucuros că mă reîntorc în Liga 1 și sunt convins că vom face lucruri minunate.Sunt convins că echipa se va trezi. Din punctul meu de vedere, lotul este destul de echilibrat. De câte ori am jucat la Botoșani, am avut de suferit”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean nu cunoaște foarte bine lotul pe care îl are la dispoziție dar va avea ocazia să-i vadă pe jucători, mâine, în amicalul cu Zimbru Chișinău.

„Chiar dacă am lipsit o perioadă lungă, nu am stat departe de fotbalul din România. Am văzut multe meciuri. Nu am urmărit în special o echipă. În mare, cunosc jucătorii de la Botoșani. Nu am lucrat cu niciunul dintre ei dar i-am văzut în mai multe meciuri. O să mai văd meciurile în care au jucat”, a adăugat Ciobotariu.

Noul antrenor intenționează să mențină staff-ul existent. Singurul semn de întrebare este la preparatorul fizic.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad