Connect with us

Economic

Se întâmplă în Botoșani. Unul din cei mai buni oameni din firmă a decis să plece. Mesajul patronului i-a lăsat fără replică pe ceilalți angajați

Published

on

În multe business-uri din Botoșani, în momentul în care unul dintre angajații cu vechime decide să plece, patronul își schimbă imediat atitudinea. Găsește tot felul de explicații, critici, uneori chiar cuvinte jignitoare. Nu îi mai plătește toți banii.

Un tânăr antreprenor din Botoșani a ales un mod mai puțin obișnuit de a se despărți de un om de bază. I-a mulțumit pentru ceea ce a făcut în această firmă și i-a urat succes în noul business pe care va realiza. Chiar dacă cele două business-uri vor fi concurente.

„În doar 3 ani, frizeria La BRICI a livrat pe piață 5 frizeri-patroni, 5 foști angajați care și-au făcut propria afacere după cele învățate în cadrul brandului La  BRICI. Astăzi este rândul unei tinere care de mică a reușit performanțe mari, chiar foarte mari. După 100 de medalii de aur și argint la un sport care nu prea este de fete, ”campioana La BRICI” pleacă pe drumul afacerilor și își deschide propriu salon.

A stat 3 ani alături de echipa La BRICI, a învățat, a devenit un frizer foarte bun, și-a luat și licența de instructor-formator pentru a putea preda mai departe această meserie frumoasă, și astăzi, 15 noiembrie, pleacă pe drumul cel mai greu, mai greu decât toate miile de kilograme ridicate vreodată spre cer: antreprenoriatul.

Pe lângă succesul și susținerea pe care i le oferim pentru că este o tânără care riscă în Botoșani, ne îndreptăm atenția și spre pepiniera La BRICI, ca să vedem ce anume face această frizerie de atât de mulți frizeri devin patroni.

Ne bucurăm că am atins această performanță și că așa de mulți tineri au trecut prin școala noastră atipică și că au învățat de la noi și management nu doar frizerie. Îi urăm mult succes profesorului Brumă Bianca și sperăm să ducă mai departe conceptul pe care l-a învățat la noi astfel încât sa se bucure cât mai mulți botoșăneni de celebru ” italian style ” (atmosfera plină de dragoste, conceptul bazat pe fericire).

Chiar ne bucurăm, nu este un lucru spus ironic, ne bucurăm pentru că deja pregătim un viitor manager de salon care să îl înlocuiască pe domn profesor Petru Condurachi, deoarece dumnealui, Petru, va pleca în 2019 să conducă La BRICI Iași.

Ne dorim ca în continuare, și în următorii 30 de ani să fim ”cea mai frumoasă frizerie din oraș și promitem să formăm cât mai mulți tineri frizeri cât și frizeri-patroni. Noi putem crește tineri, ne place să facem acest lucru și ne bucurăm că din ce în ce mai mulți tineri ne calcă pragul, dar ținem să mulțumim neapărat tuturor clienților noștri deoarece fără fiecare client în parte noi am fi doar  ”omul cu foarfeca ”, și ca semn de mulțumire pregătim o mare surpriză în decembrie, o ” surpriză românească ”. Dar, mai multe detalii pe pagina de facebook sau direct în frizerie. La mulți ani tuturor românilor !”, este mesajul lui Ciprian Andronache, patronul salonului La Brici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad