Connect with us

Sport

Liviu Ciubotariu: “Nu pot să fac declarații până nu am contractul semnat”

Published

on

Liviu Ciubotariu va veni mâine dimineață la Botoșani unde se va întâlni cu Valeriu Iftime și va semna contractul. Mare parte din condițiile contractuale au fost deja stabilite dar mai sunt mici detalii care vor fi puse la punct mâine dimineață.

Contactat telefonic, Liviu Ciubotariu a evitat să vorbească despre FC Botoșani. El a spus că după semnarea contractului și prezentarea oficială, va face primele declarații.

„Să semnez contractul și apoi discutăm. Așa mi se pare normal. Nu pot să fac declarații până nu am contractul semnat. Să fiu prezentat oficial și apoi o să declar. În momentul de față nu pot să vorbesc pentru că nu dă nici bine”, ne-a spus Liviu Ciubotariu.

Liviu Ciubotariu a jucat la Progresul București, Pandurii Tg. Jiu, Dinamo București, Standard, RAEC Mons și Antwerp. Are 32 de selecții la națională și 3 goluri marcate. Cariera de antrenor și-a început-o în 2006 la Progresul. A mai antrenat pe CS Otopeni, Inter Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui și ASA Tg. Mureș. În ultimii ani a antrenat în zona arabă la Faisaly și Al-Ta’ee.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad