Connect with us

Economic

O firmă importă din Germania mobila produsă acum 40-50 de ani în Botoșani: „Este într-o stare impecabilă”

Published

on

Înainte de 1990, aproape toată mobila care se producea în fosta fabrică din municipiul Botoșani dar și în celelalte fabrici din țară, pleca la export. Acum, o firmă din Botoșani o aduce înapoi și o comercializează pe piața din România.

Mobila este într-o stare foarte bună chiar dacă au trecut 50 de ani de când a fost fabricată. Este din lemn masiv iar patronul firmei botoșănene spune că nu se compară cu mobila din pal care se fabrică acum.

„Mobila second hand este mobila bunicii. Avem mobilă de 60-70 de ani și chiar de 100 de ani. Aducem mobilă făcută la Botoșani acum 50-60 de ani. A fost vândută în Germania iar noi o aducem înapoi. Este într-o stare impecabilă. Nu i s-a făcut absolut nimic. Neamțul, austriacul sau italianul păstrează. Este mobilă din lemn masiv, fie că e stejar, frasin sau tei. Sunt clienți care se respectă și caută mobilă foarte bună. Această mobilă făcută în urmă cu 50-60 de ani este mai bună decât cea făcută acum. Lemnul este fiect, este foarte bine tratată. Mobila nouă este pal”, ne-a spus administratorul firmei Emmas Company.

Depozitul Emmas Company este la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Iași, în apropierea complexului Lebăda.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad