Connect with us

Sport

Hermannstadt – FC Botoșani 1-1. V. Iftime: „Chinuim fotbalul, îl omorăm. Dacă ne băteau și ăștia, chiar trebuia să dăm foc la club”

Published

on

FC Botoșani continuă seria jocurilor modeste din acest sezon de liga 1 iar prestația elevilor lui Costel Enache îl nemulțumește pe patronul Valeriu Iftime.

Hermannstadt – FC Botoșani a fost unul dintre cele mai urâte meciuri din acest sezon de Liga I. Fără spectatori în tribune, fără ritm de joc, cu greșeli ca la liga a 3-a și cu un arbitru care a fluierat și când nu era cazul. Hermannstadt și FC Botoșani au arătat în acest meci că în întâmplător sunt pe locurile 13 și respectiv 12 în Liga 1.

„Nu avem atitudine. Ceva e mort în jocul nostru. Parcă sunt meciurile alea de pe vremuri când eram mediocri. Chinuim fotbalul, îl omorâm. Să nu ai o ocazie clară de gol… Nu mai înțeleg nimic. Fabbrini a fost mediocru astăzi. Nu a făcut nimic. Nu suntem o echipă care să știm să controlăm un joc. Suntem mult mai fricoși decât alții. Golul primit e gol de portar dar el a scos câteva mingi. Noi am dormit vreo 15 minute după pauză. Dacă nu era portarul să ne apere, era nenorocire. Nici Costel (n.r. antrenorul Costel Enache) nu are starea asta de război. Mă gândeam că ne bat, ca să ne lămurească. Dacă ne băteau și ăștia, chiar trebuia să dăm foc la club. Era o problemă. Acum ne mai gândim un pic”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad