Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Dacă nu luăm puncte duminică, uităm play-off-ul”

Published

on

FC Botoșani își joacă duminică ultima șansă de a mai prinde play-off. Asta consideră Valeriu Iftime, patronul clubului botoșănean. El a precizat că în cazul unei victorii în meciul cu Hermannstadt, echipa antrenată de Costel Enache va reveni în lupta pentru locul șase.

Înaintea etapei a XV-a, FC Botoșani este pe locul 11 cu 15 puncte, la cinci puncte de Astra Giurgiu, echipă aflată pe ultimul loc de play-off.

„După cum arătăm noi ca echipă, ar trebui să mergem acolo și să luăm puncte. Altfel e complicat. Dacă ne bat și ăștia chiar e o problemă și devine mai mult decât periculos. Chiar nu contează că am luat bătaie cu 5-1. Noi ne credem fotbaliști prea tare, ne-au prins ăia descoperiți și ne-au dat goluri. Când ai trei goluri de  portar, e o problemă. În sezonul ăsta nu este o echipă care să spui că e condamnată la retrogradare. Dacă nu luăm puncte duminică, uităm play-off-ul. Încă mai putem juca. Eu nu am de ce să-i critic și încă nu îmi e frică de nimic. Încă mai sper în minuni”, a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre Hermannstadt și FC Botoșani se va juca duminică, de la ora 17.30, la Tg. Mureș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad