Connect with us

Evenimente

Bărbat de 33 de ani și copil de 6 ani, loviți cu toporul în cap

Published

on

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și fiul său în vârstă de 6 ani au fost loviți cu toporul în cap, în această seară. Agresiunea s-a produs în această seară, în comuna Ungureni din județul Botoșani.

Imediat după incident, rudele celor doi au sunat la 112 pentru a solicita intervenția cadrelor medicale. O ambulanță din cadrul SJA Botoșani și o autospecială SMURD s-au deplasat la Ungureni unde au preluat un bărbat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis și plăgi multiple tăiate cu toporul. La fața locului cadrele medicale au găsit și un copil de 6 ani care de asemenea prezenta mai multe plăgi tăiate cu toporul și care a fost preluat de echipajul SMURD. Copilul avea traumatism cranio-cerebral produs în urma unor lovituri de topor. Starea lui de sănătate era stabilă și a fost transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani. Ulterior, atât copilul cât și tatăl acestuia au fost trimiși la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Mai multe echipaje de poliție îl caută acum pe autorul agresiunii. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad