Connect with us

Sport

9 medalii cucerite de luptătorii botoșăneni la Campionatul Național de Lupte

Published

on

Luptătorii botoșăneni au cucerit încă nouă medalii la Campionatul Național. După titlul obținut în întrecerea pe echipe, luptătorii pregătiți de Victor Baciu, Dan Iacob și Sandu Andrei Drăguțu și-au trecut în palmares încă nouă medalii.

În perioada 1-4 noiembrie a avut loc la Onești turneul final al Campionatului Național Individual de lupte, juniori 3 (14-15 ani) și juniori 4 (11-13 ani).

„Chiar dacă frumusețea meciurilor a fost puțin umbrită de condițiile improprii de organizare și desfășurare a competiției, respectiv într-o sală de sport mult prea mică pentru un număr atât mare de sportivi și antrenori, peste 500, la care se adaugă și spectatorii, noi am fost extrem de mulțumiți de modul cum s-au comportat  luptătorii  botoșăneni. Poate i-a ajutat și faptul că la ei acasă se antrenează tot în spații mici, neîncăpătoare,  în timp ce o sală de lupte spațioasă este în paragină, lângă stadionul de fotbal.

De mult timp nu s-au obținut astfel de rezultate, motiv pentru care și satisfacția a fost pe măsură. Nu-i puțin lucru să ajungi într-o finală în care să se bată  pentru locurile unu și doi, doi luptători din grupa mea. Nu am avut până acum așa o situație și  poate pentru prima dată într-o finală nu avut mari emoții. Trebuie să precizez că am mai avut parte de o premieră,  doi frați gemeni au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru încrederea ce ne-au acordat-o nouă,  antrenorilor, lăsându-și copii să facă sport de la vârste fragede, cu speranța că așa pot apărea de timpuriu și satisfacțiile, fapt ce îți dă multă  speranță și curaj să continui. Felicitări sportivilor și familiilor lor!”, a precizat Victor Baciu, antrenor LPS Botoșani.

La categoria de vârstă juniori 3, din cele 26 de cluburi care au avut sportivi medaliați, C.S. Botoșani s-a clasat pe locul II pe cluburi, la egalitate cu C.S.S. Bacău.

La juniori 4, din 23 de cluburi participante L.P.S. Botoșani  s-a situat pe locul III, după C.S. Dinamo București și C.S. Heracle Timișoara.

Sportivii botoșăneni medaliați:

  • COZMA FLORIN – locul I cat. 50 kg.
  • COZMA GEORGE  locul I cat. 55 kg.
  • ADROBOTOAEI NICU locul II cat. 62 kg
  • DINCĂ MARIO, ocupȃnd locul II la cat. 85 kg, juniori 3
  • IGNĂTESCU NICOLAS – locul II cat. 55 kg.
  • VIERIU ȘTEFAN  – Locul III, cat. 29 kg;
  • GHEȚĂU EDUARD ALEXANDRU – Locul III, cat. 32 kg și
  • OLARIU ALIN  – locul III, cat. 32 kg.
  • AILENEI ALIN  – locul III, cat.48 kg.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad