Connect with us

Sport

FC Botoșani are 3 victorii în 14 meciuri iar Costel Enache se gândește la play-off

Published

on

În 14 meciuri, FC Botoșani a reușit să obțină doar trei victorii, este la doar un punct de retrogradare, a pierdut pe teren propriu cu 5-1 meciul cu CFR Cluj iar antrenorul Costel Enache vorbește de play-off.

Într-un interviu acordat ziarului Monitorul de Botoșani, tehnicianul botoșănean nu s-a arătat foarte îngrijorat de situația în care se află echipa pe care o antrenează. Întrebat dacă se mai gândește la play-off, Costel Enache a răspuns:

„Ar fi o greşeală să nu sperăm la acest lucru şi ar fi păcat să ne impunem iar obiective negative. Important este să tindem sus, să ne luptăm pentru lucruri care ar da o performanţă clubului nostru, pentru că doar astfel putem creşte. Suntem pe locul doi în Liga I ca medie de vârstă, avem cel mai tânăr lot după Viitorul, ceea ce arată că avem de învăţat. Putem influenţa creşterea acestor jucători impunându-le obiective pozitive, uitându-ne în sus şi dorind să ajungem mai sus”.

Chiar dacă rezultatele echipei sunt foarte slabe, antrenorul Costel Enache nu are nicio presiune. Patronul Valeriu Iftime nu intenționează să ia măsuri. Ba din contra, el consideră că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj când FC Botoșani a încasat cinci goluri. Costel Enache nu intenționează să demisioneze și spune că poate redresa situația.

„Eu am o demisie scrisă în alb însă atâta timp cât pot să gestionez lucrurile, pot spune că mergem înainte. Asta e cultura fotbalului românesc, lucrurile astea nu le decidem noi, antrenorii. Am spus acum două săptămâni, repet: sub nici o formă nu o să fie un conflict, avem un alt mod de a comunica la acest club, sub nici o formă nu tremur că vine altul în locul meu”, a mai afirmat tehnicianul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad