Connect with us

Politica

Săptămâna și schimbarea în ALDE Botoșani. Nici bine nu au intrat în partid și sunt șefi

Published

on

Dumitru Zmău, Liviu Rădășanu și Gheorghe Carmocanu s-au înscris de curând în ALDE și deja au primit funcții de vicepreședinți. Mai mult, Rădășanu a fost uns șef la municipiu iar Carmocanu va fi secretar.

Liliana Mincă, șefa ALDE Botoșani, a anunțat că a schimbat inclusiv casierul și trezorierul  iar comisia de etică îi cercetează pe unii membri.

„Am sesizat comisia de etică pentru încălcarea statutului de către anumiți colegi. Domnul Fedor Gheorghe și Vătui Georgeta.  Am o altă serie de colegi care au rămas doar membri de partid. Mă refer la acei colegi care au ieșit în presă gratuit, fără să discute în cadrul biroului politic”, a spus șefa ALDE care a mai afirmat că sunt niște suspiciuni de fals și uz de fals.

Întrebată dacă și Dumitru Balan va fi anchetat de aceste comisii ale ALDE, Liliana Mincă a precizat: „Nu știu ce va decide comisia de etică. Eu nu fac parte din comisia de etică”.

Din noua conducere ALDE nu mai face parte Dănuț Ciubotaru, fostul șef al Serviciului Înmatriculări și Permise. Deși era prezentat în conferință de presă și anunțat ca posibil candidat la primărie, Dănuț Ciubotaru a fost repede înlocuit.

„Am înțeles că nu poate să facă față unei asemenea provocări. Nu a mai făcut politică și este foarte greu să te adaptezi unei filiale așa de mari”, a precizat Mincă.

Noul Biroul Politic al ALDE Botoșani:

  • Liliana Mincă – președinte
  • Mihai Țâbuleac, Alexandru Zarug, Iulian Iliescu, Valerian Varvaruc, Dumitru Zmău, Gelu Furtună, Radu Alexandrescu, Liviu Rădășanu, Gheorghe Carmocanu (secretar coordonator) – vicepreședinți
  • Liviu Rădășanu – președinte interimar la municipiu
  • Loredana Fediuc – președinte la Org. de Femei
  • Alexandru Ștefănucă – președinte la Tineret
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad