Connect with us

Politica

Mincă se dă la șefii PSD Botoșani: „Să guvernăm și noi la nivel de județ Botoșani”

Published

on

Liliana Mincă a anunțat că trece la negocieri cu PSD-ul și că vrea să guverneze pe plan județeană. Nemulțumită că ALDE are prea puține posturi de directori prin deconcentrate, șefa ALDE Botoșani a ieșit la atac.

Mincă a stabilit și o comisie de negociere din care face partea ea, Gheorghe Carmocanu și Mihai Țâbuleac. Ea susține că imediat după ce se votează Codul Administrativ se duce peste pesediști și începe să negocieze.

„Cei din coaliție să ne asumăm și guvernarea pe plan local, nu doar la nivel central. Sunt foarte mulți directori în deconcentrate, foști peneliști, foști pedelișt care nu fac altceva decât să pună piedici coaliției de guvernare. (…) Să guvernăm și noi la nivel de județ Botoșani. Când îți asumi guvernarea, își asumi și la nivel central dar și la nivel local. De ce ne ascudem după cireș? Noi suntem foarte tranșanți. Suntem parteneri de coaliție, îi respectăm pe partenerii noștri. Avem nevoie să fim și noi respectați. Avem oameni de foarte bună calitate. Conform sondajului pe care l-am prezentat, ALDE Botoșani are 11%. Suntem în coaliție cu PSD-ul, o să ne așezăm la masă și o să vedem unde este nevoie de experiența colegilor noștri”, a spus Mincă.

Șefa ALDE Botoșani se laudă că are 1370 de membri în județul Botoșani și că numărul va crește semnificativ.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad