Connect with us

Sport

FC Botoșani – CFR Cluj 1-5. C. Enache: Dacă aveam puțină șansă la prima ocazie, lucrurile ar fi stat altfel

Published

on

FC Botoșani a pierdut cu 5-1 pe teren propriu, în fața formației CFR Cluj iar echipa antrenată de Costel Enache reintră în zona periculoasă a clasamentului.

La finalul partidei, tehnicianul botoșănean a explicat că a vrut un joc ofensiv al echipei sale iar cei de la CFR Cluj au profitat.

„Nu știu ce să spun. Nu s-au limpezit încă lucrurile. Momentele decisive au fost în primele 20 de minute atunci când am băgat adversarul într-un context de joc pe care îl aștepta, cu acel autogol. Am avut șansa noastră să revenim și am avut ghinionul celor două bare. Am încercat să reintrăm în joc, am creat un context de joc ideal pentru adversar. Au reușit să profite de spațiile mari din jumătatea noastră de teren. Am fost oarecum naivi că am jucat de maniera asta dar era greu la 0-1 sau 0-2 să te aperi. Am încercat să revenim în joc. Zilele acestea făceam o analiză la activitatea noastră și am constatat că din 13 meciuri doar în două meciuri nu am înscris. Am vrut să arătăm că suntem o echipă cu potențial bun ofensiv. Dacă aveam puțină șansă la prima ocazie, lucrurile ar fi stat altfel. Am făcut și noi destul greșeli iar cu un asemenea adversar, orice greșeală se transformă în dezastru”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad