Connect with us

Sport

FC Botoșani – CFR Cluj 1-5. Antrenament cu public pentru ardeleni

Published

on

FC Botoșani s-a făcut de râs în fața a peste 3000 de suporteri. Echipa lui Costel Enache a fost învinsă cu 5-1 de CFR Cluj, o echipă care s-a distrat cu Chitoșcă&Co.

Începutul meciului este modest, cu FC Botoșani care încearcă să atace dar nu reușește să se apropie la mai puține de 30 de metri de poarta lui Collado.

În minutul 11, CFR Cluj deschide scorul după o fază de cascadorii râsului. Deac îl ridiculizează pe Chitoșcă, îi trimite lui Ombrani care încearcă să șuteze la poartă, mingea se lovește pe Papa și ajunge în poarta lui Brânză. Șase minute mai târziu, Chitoșcă greșește o centrare și este aproape să-l surprindă pe goalkeeperul oaspeților.

În minutul 27, scorul devine 0-2. Culio este lăsat liber la marginea careului iar acesta șutează și îl învinge pe Brînză. Șapte minute mai târziu, Ongenda execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea lovește bara. În prelungirile primei reprize, Golofca șutează din marginea careului dar mingea lovește bara.

CFR Cluj se distrează cu echipa lui Enache iar în minutul 54 scorul devine 0-3. Păun șutează din marginea careului și îl învinge pe Brînză. În minutul 63, Roman are șansa golului dar șutează mult pe lângă poartă. Deac execută o lovitură liberă de la 25 de metri dar trimite puțin pe lângă poartă după care același Ciprian Deac marchează pentru 0-4, în minutul 69.

În minutul 73 scorul devine 0-5. Omrani a marcat ca la antrenament. Spectatorii încep să scandeze din nou DEMISIA. Costel Enache nu se mai ridică de pe bancă.

În minutul 83, Ongenda marchează din lovitură liberă iar scorul este 1-5. Partida se încheie cu victoria ardelenilor care au umilit vedetele lui Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad