Connect with us

Sport

Atleți din opt țări au venit la Botoșani pentru a concura la Campionatul Balcanic de cros FOTO&VIDEO

Published

on

În această după amiază, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Balcanic de cros. Competiția sportivă este programată mâine, începând cu ora 10.00, în pădurea Rediu.

Atleți din opt țări au venit la Botoșani pentru a participa la a 62-a ediție a Campionatului Balcanic de Cros. În total sunt peste 150 de sportivi, antrenori și reprezentanți ai federațiilor din cele opt țări. La deschiderea oficială din această după amiază au fost prezenți prefectul Dan Șlincu, primarul Cătălin Flutur și parlamentarii Doina Federovici, Marius Budăi și Mihaela Huncă. Un grup de elevi a intonat imnul României după care Fetele din Botoșani au cântat două dintre cele mai cunoscute melodii ale lor.

Primul start al Campionatului Balcanic de cros va fi mâine dimineață la ora 10.00. Competiția are trei categorii atât la fete cât și la băieți. Este vorba de juniori 1, tineret și seniori.

“Deși este prima dată când organizăm un concurs internațional la Botoșani, eu sunt foarte bucuros pentru că toată lumea și-a adus contribuția. Faptul că administrația locală s-a implicat, este un semnal foarte bun. Au venit aici. Pe viitor, sportul românesc se transferă la comunitatea locală iar ăsta este un exemplu de bună practică pentru mine”, ne-a spus Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad