Connect with us

Politica

COMUNICAT. Deputatul Costel Lupașcu este cel mai activ deputat din județul Botoșani

Published

on

După aproape doi ani de mandat (2016-prezent), deputatul Costel Lupașcu face un scurt bilanţ al realizărilor sale legislative. Raportul de față reflectă activitatea politică și instituțională și are rolul de a informa, dar și de a invita la dialog cetățenii și societatea civilă. În urma evaluării activității tuturor deputaților PSD, Costel Lupașcu este cel mai activ deputat din județul Botoșani și printre parlamentarii cu cea mai dinamică activitate din această legislatură.

Costel Lupașcu este Vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaților, membru al Comisiei pentru sănătate şi familie, membru al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, poziții din care a inițiat 98 de propuneri legislative, din care 12 au fost promulgate ca legi.

,,În primul rând doresc de a mulţumi botoșănenilor pentru sprijinul acordat în efortul de a le face auzită vocea în Parlamentul României. Întreaga activitatea depusă în legislativ a avut ca unic scop împlinirea a cât mai multor obiective în beneficiul celor care m-au investit cu încrederea lor. De aceea este obligația mea de a mă adresa botoșănenilor, pentru a îi informa în mod direct despre cele mai importante activități și rezultate pe care le-am înregistrat pentru județul Botoșani. În pofida evenimentelor de pe agenda politică, consider că noi, parlamentarii, avem datoria de a ne ocupa în continuare de chestiunile stringente care frământă societatea românească.’’

Luări de cuvânt: 57 în 52 de ședințe

Declaraţii politice: 47 – Temele declaraţiilor susţinute, cu titlul de exemplu: “Reluarea lucrărilor de consolidare şi restaurare a Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani”, “Dezvoltarea colaborării regionale, prin execuţia Autostrăzii Târgu Mureş – Iaşi”, “Continuarea demersurilor pentru organizarea referendumului privind definirea familiei”, “Facilitarea accesului tinerilor, care studiază în străinătate, pe piaţa muncii din România”.

Întrebări şi interpelări: au fost adresat premierului, miniştrilor şi şefilor unor instituţii publice centrale 166 întrebări din care putem aminti: Stadiul implementării obiectivului de investiții „Modernizarea DN 28B Botoșani – Târgu Frumos”, Achiziţionarea de aparate de radiologice digitale pentru spitalele din jud. Botoşani, Măsurile dispuse în vederea continuării lucărilor de consolidare și restaurare a Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoșani, Oportunitatea obiectivului de investiții autostrada Sire-Suceava-București, Stadiul locuințelor ANL în jud. Botoșani

Deputatul Costel Lupașcu va continua să depun toate eforturile necesare pentru asigurarea unor condiții cât mai bune pentru toți locuitorii județului Botoșani. În acest sens, suntem convinși de faptul că Guvernul sprijinit de majoritatea parlamentară PSD va continua proiectele de investiție ce au drept scop dezvoltarea județului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad