Connect with us

Sport

Accidentarea lui Răzvan Oaidă este mai gravă decât s-a estimat inițial: Vorbim de fractură de peroneu și rupere de ligamente

Published

on

Ghinion pentru tânărul mijlocaș botoșănean Răzvan Oaidă care s-a accidentat în minutul 37 al meciului cu Viitorul. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la București și abia în ianuarie va putea reîncepe antrenamentele.

„Un control la București, mai amănunțit, ne-a adus o veste proastă. Vorbim de fractură de peroneu și rupere de ligamente. După operație vom vedea ce și cum continuă lucrurile. Cu siguranță are puterea să revină. E un tip foarte puternic, mă refer la partea mentală. Are șansa lui și m-aș bucura dacă îl ajutăm să ajungă la Campionatul European”, a spus Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Medicii care l-au operat pe mijlocașul botoșănean spun că în luna ianuarie va putea relua pregătirea și probabil în februarie, la reluarea campionatului, va fi din nou titular la FC Botoșani.

“Sunt foarte încrezător și pozitiv, mă bucur că operația a decurs bine și aștept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulțumesc și lor, și celor care au fost alături de mine, a declarat Răzvan Oaidă pentru GSP.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad