Connect with us

Cultura

Botoșăneanca Măriuca Stan-Muraru a obținut premiul 3 la unul dintre cele mai mari concursuri de muzica pentru copii din lume

Published

on

In week-end-ul trecut s-a desfășurat in capitala statului Kosovo, orașul Pristina, unul dintre cele mai mari concursuri de muzica pentru copii din lume, iar Romania a avut 3 reprezentanți: doua fetițe din București si Măriuca Stan-Muraru, în vârstă de 8 ani, din Botoșani.

Participarea la acest concurs a fost o mare onoare pentru orașul Botoșani, având în vedere că nu a existat o preselecție, ci organizatorii și-au selectat concurenții  prin canalele de Youtube si mediul online. Astfel, Măriuca Stan-Muraru a primit invitația oficială de a participa la Festivalul „Pristina Kids Fest”, ediția a IX-a , concurând cu copii din 8 țări, la categoria de vârstă 8-10 ani.

Măriuca a cântat chiar de ziua ei, duminica, 28 octombrie, fiind cea mai mică din concurs, însă acest lucru i-a adus multă bucurie, ea reușind să câștige PREMIUL III.  Premiul obținut de ea este foarte important, mai ales că numai 6 din cei 11 concurenți de la categoria ei de vârstă au fost recompensați cu premii.

Măriuca a reprezentat cu succes orașul Botoșani și Asociația CHEIA SOL, acolo unde se pregătește.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad