Connect with us

Sport

FC Botoșani a încheiat turul cu 15 puncte. Este pe locul 3 după FC SB și Craiova la goluri marcate

Published

on

FC Botoșani a ratat șansa de a se apropia de play-off și încheie turul de campionat cu 15 puncte. În 13 meciuri, FC Botoșani a marcat 17 goluri și este pe locul trei la acest capitol, după FC SB și CSU Craiova.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, nu este mulțumit de acest tur de campionat în care echipa lui a avut 3 victorii, 6 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri, 17 goluri marcate și tot 17 primite.

„Am frustrări destul de mari. Chiar făceam o evaluare cu colegii mei. Am schimbat mult în cadrul echipei, s-au schimbat liniile total, jucătorii nou veniți au un alt profil, a trebuit să schimbăm oarecum modelul de joc. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de puțin timp. Lucrurile au mers constant în bine. Este a patra înfrângere. E un lucru care spune ceva. Dacă gestionam lucrurile mai bine sau dacă se ridica ofsaid la 11 metri, cum ar fi fost corect, terminam turul cu 3 înfrângeri și eram pe locul 2 în topul echipelor care au pierdut cele mai puține meciuri. Suntem o echipă greu de învins. La goluri marcate, suntem echipa de pe locul 3. Sunt lucruri pozitive. Au fost momente în care nu am fost eficienți, am marcat câte două goluri la Craiova, la Steaua și la Călărași și am obținut două puncte. Lucrurile s-au mai echilibrat pe parcurs. Avem un lot tânăr. Suntem pe locul doi după Viitorul”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad