Connect with us

Sport

FC Botoșani – Viitorul 1-2. Gh. Hagi: „Succesul a venit în urma unui joc defensiv foarte bun” VIDEO

Published

on

Viitorul s-a impus cu scorul de 2-1 la Botoșani  și revine în lupta pentru primele locuri. La finalul meciului, Gică Hagi a spus că victoria de astăzi s-a datorat unui joc defensiv foarte bun.

În partida de la Botoșani, Viitorul nu a mai fost o echipă foarte ofensivă ci s-a apărat foarte bine și a încercat să profite la fazele fixe și pe contraatac. Gică Hagi consideră că omul meciului a fost mijlocașul Cristian Băluță.

„Nu ai cum să nu fii mulțumit. A trebuit să facem un joc defensiv foarte bun ca să luăm puncte la Botoșani. Echipa Botoșaniului era în formă, echipă puternică, de la mijloc în sus au jucători foarte buni, tehnică, viteză, mijlocași care pasează bine. În meciul cu Sepsi nu mi-a plăcut cum au stat defensiv dar în seara asta succesul a venit în urma unui joc defensiv foarte bun. Chiar dacă ofensiv nu am fost noi, nu am jucat așa cum trebuie, puține acțiuni. Mă bucur pentru Mihai și Denis (n.r. Voduț și Drăguș) pentru că au reușit acea fază. Sunt trei puncte importante. Meciul a fost echilibrat, ei au încercat să producă mult fotbal iar noi am stat foarte bine în teren. Jucătorul numărul unu a fost Băluță. A jucat exact, bine, a recuperat multe mingi, a închis foarte bine, a făcut ce trebuie și ne-a ajutat foarte mult. Și cuplul de fundași centrali care au jucat bine în centru”, a spus Gică Hagi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad