Connect with us

Administratie

S-a umplut căminul cultural din Vorniceni. Sute de oameni la spectacolul organizat de primărie FOTO&VIDEO

Published

on

Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Vorniceni au venit la căminul cultural pentru a urmări spectacolul organizat de primărie și Consiliul Local cu ocazia „Hramului de Sf. Dumitru”.

Căminul cultural din Vorniceni a devenit neîncăpător chiar dacă locația este destul de generoasă din punct de vedere al spațiului. Neavând foarte multe posibilități, oamenii au așteptat evenimentul organizat de primăriei și au venit să asiste la spectacol și să se distreze. Cap de afiș a fost Ansamblul Plăieșii din Republica Moldova care este din ce în ce mai apreciat în România. Laura Olteanu, Tamara Ciobanu, Victor Dănuță și alte câteva ansambluri au completat un spectacol care a dura mai bine de cinci ore.

Văzând cât de mulți oameni au venit la spectacol, Toader Leampăr, primarul comunei Vorniceni, se gândește ca anul viitor să organizeze evenimentul în aer liber.

„Astăzi am organizat hramul satului Vorniceni. Erau foarte multe solicitări din partea oamenilor care după un an de muncă și-au dorit și un pic de distracție. am pregătit un spectacol cu artiști din Republica Moldova, dansatori din comuna Corlăteni, dansatori din Durnești, Tamara Ciobanu din Republica Moldova, Ansamblul Plăieșii care sunt foarte apreciați, Laura Olteanu, Victor Dănuță și câțiva artiști din partea locului. Avem invitați de peste Prut, din comuna cu care suntem înfrățiți. Colaborăm de patru ani și încercăm să realizăm câteva proiecte transfrontaliere. Oamenii au venit în număr iar căminul cultural este neîncăpător. Pentru anul viitor, luăm în calcul să organizăm un eveniment în aer liber”, ne-a spus Toader Leampăr, primarul comunei Vorniceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad