Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoșani. C. Enache: “M-aș bucura să fie un joc echilibrat”

Published

on

FC Botoșani va juca duminică, de la ora 16.00, la Mediaș, împotriva formației Gaz Metan, surpriza din acest sezon de Liga 1. După 11 etape, medieșenii sunt pe locul trei, la doar un punct de liderul FC SB.

La cum arată clasamentul, Gaz Metan Mediaș este favorită în meciul de duminică dar jucătorii și antrenorii FC Botoșani vor un rezultat pozitiv pentru a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului.

„Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente. Îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții”, a declarat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad